اجرای طرح مهارت آموزی برای دانشجویان پیام نور /پرداخت وام اشتغال زایی به فارغ التحصیلان
اجرای طرح مهارت آموزی برای دانشجویان پیام نور /پرداخت وام اشتغال زایی به فارغ التحصیلان

رئیس دانشگاه پیام نور کشور گفت: این دانشگاه بحث مهارت آموزی در حین تحصیل را برای دانشجویان خود فراهم کرده است به این صورت که با کانون عالی کارفرمایان کشور قراردادی منعقد شده و هر دانشجویی در طول دوران تحصیل، متناسب با علاقه و رشته تحصیلی خود جهت کارآموزی به صنف یا صنعت مرتبط معرفی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری یوپنا، محمدرضا زمانی  در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد، اظهار داشت: دانشگاه پیام نور بزرگترین دانشگاه دولتی کشور بوده که دارای حدود ۴۳۰ هزار دانشجو، ۴ هزار عضو هئیت علمی تمام وقت، ۱۰ هزار کارمند و سالانه ۴۰ هزار استاد مدعو است.

وی افزود: دانشگاه پیام نور بالغ بر ۴۰ مرکز و نمایندگی در سراسر دنیا بوده و ۶ هزار دانشجوی بین المللی در این مراکز مشغول تحصیل هستند.

رئیس دانشگاه پیام نور کشور با یادآوری اینکه شهریه ای که این دانشگاه از دانشجویان دریافت می کند حداقل یک سوم سایر دانشگاه های کشور است، عنوان کرد: از سال گذشته به دنبال تامین منابعی برای کمک به دانشجویان در جهت پرداخت شهریه آن ها بودیم لذا با تلاش فراوان توانستیم سهمیه دانشگاه پیام نور از محل صندوق رفاه دانشجویی را دو برابر کنیم.

زمانی افزود: همچنین در راستای پرداخت وام به دانشجویان دانشگاه پیام نور از طریق رایزنی های با چند بانک این امکان برای دانشجویان فراهم شده که متناسب با شرایط مالی خود نسبت به بازپرداخت وام گرفته شده با سودی معادل ۱٫۴ درصد، هزینه تحصیل خود در این دانشگاه را بپردازند.

وی اضافه کرد: دانشجویان متقاضی وام دانشجویی در همه مقاطع تحصیلی می توانند تنها با یک ضامن، تمامی مبلغ شهریه خود را بصورت تسهیلات دریافت کنند.

رئیس دانشگاه پیام نور کشور گفت: این دانشگاه برای ترویج فرهنگی قرآنی در بین دانشجویان تا سقف ۲۰ میلیون وام با سود ۱٫۴ درصد به دانشجویان حافظ قرآن پرداخت خواهد کرد.

زمانی یکی از معضلات موجود کشور را اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی دانست و گفت: در این راستا دانشگاه پیام نور بحث مهارت آموزی در حین تحصیل را برای دانشجویان خود فراهم کرده است به این صورت که با کانون عالی کارفرمایان کشور قراردادی منعقد شده و هر دانشجویی متناسب با علاقه و رشته تحصیلی خود جهت کارآموزی به صنف یا صنعت مرتبط معرفی خواهد شد.

وی گفت: برای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه پیام نور با معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری قراردادی منعقد شده بطوریکه اگر در منطقه ای پتانسیلی برای اشتغال وجود داشته باشد با اعلام فرمانداری ها و استانداری ها، دانشگاه پیام نور در این زمینه فراخوان خواهد داد و تمامی فارغ التحصیلان متقاضی سایر دانشگاه ها پس از شرکت در کلاس های آموزشی مربوطه و کسب تخصص و دریافت گواهی می توانند از تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی بهره مند شوند.

رئیس دانشگاه پیام نور کشور با اشاره به اینکه اشتغال فارغ التحصیلان این دانشگاه مطابق طرح مذکور در ۷ شهرستان بصورت پایلوت اجرا شده است، ادامه داد: دانشگاه پیام نور مرکز خرم آباد به عنوان یکی از استان های پایلوت در این زمینه و در حوزه گیاهان دارویی معرفی شده است.

زمانی یاداور شد: معاونت توسعه روستایی حدود حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل صندوق ذخیره ارزی برای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی اختصاص داده است.