به گزارش یوپنا، محمودرضا گشادرو با اعلام این خبر افزود: حجم فعالیتهای ارزی شرکت صرافی سپهر بانک صادرات ایران به ویژه حوالههای ارزی در مقایسه با یک سال و نیم گذشته بیش از ٨٠ برابر شده که به همین تناسب با همکاری همه کارکنان، درآمدهای شرکت نیز افزایش یافته به نحوی که در مجموع توانستهایم به صورتهای مالی بانک کمک کنیم. این میزان عملیات به حدی افزایش یافته که برای استمرار فعالیتهای شرکت، ضروری به نظر میرسد با صلاحدید مدیریت عامل بانک تغییراتی در ساختار سازمانی و امکانات عملیاتی صرافی سپهر به عمل آید این تغییرات میتواند در ارتقای افزایش عملیات ارزی در شعب نقش مثبتتری ایفا کند.
وی تاکید کرد: از زمان تشدید تحریمها، مجموعه فعالیتهای ارزی از جمله حوالههای ارزی بیش از ٢٠٠ شعبه ارزی بانک صادرات ایران مستقیما توسط صرافی سپهر صادرات انجام میپذیرد. خدمات ارائه شده به حدی برای مشتریان مطلوب بوده که حوالههای ارسالی برخی از بانکهای بزرگ کشور حتی بانکهایی که خودشان دارای صرافی مستقل هستند، نیز در این شرکت با اخذ کارمزد مناسب مدیریت میشود و بخشی از درآمدهای جاری صرافی حاصل این فعالیتها است.
مدیرعامل صرافی سپهر صادرات توجه ویژه به اهداف و کارکردهای تخصصی صرافی سپهر و ارتقای سهم بازار آن را از نتایج حمایت ویژه مدیرعامل و هیئتمدیره بانک صادرات ایران و مدیران امور بینالملل بانک عنوان کرد و افزود: رابطه تنگاتنگ بین صرافی سپهر و مدیران بانک صادرات ایران موجب افزایش قابل توجه سهم صرافی در بازار شده و در بین رتبههای برتر ارائه دهنده خدمات و حوالههای ارزی قرار گرفتهایم.
وی ظرفیتهای بانک در منطقه آسیای میانه را نیز مورد اشاره قرار داد و در خصوص راهبردهای صادراتی دولت برای توسعه فعالیتهای صادراتی در آسیای میانه و اوراسیا نیز گفت: با توجه به حضور شعب و ظرفیتهای ایجاد شده در آن منطقه، بانک صادرات ایران نقش کلیدی خواهد داشت. بانکهای محلی در آن مناطق از قابلیتهای لازم برای نقل و انتقال حوالههای ارزی برخوردار نیستند و از این رو نقش بانک صادرات ایران و شرکت صرافی سپهر پررنگتر خواهد شد و سهم قابل توجهی از تجارت کشور از طریق بانک صادرات ایران و این شرکت شکل خواهد گرفت.
مدیرعامل صرافی سپهر صادرات افزود: یکی از پتانسیلهای مطلوب بانک صادرات ایران این است که تنها بانکی است که در عشق آباد و تاشکند شعبه دارد و کسانی که به آن مقاصد صادرات دارند، از طریق آن شعب، ارزهای حاصل از صادرات آنها را خریداری میکنیم. تا پیش از این بانکها صادرکننده را مجبور میکردند در آنجا اسکناس تهیه کند و به صورت قاچاق وارد ایران کند تا بتواند ارز خود را بفروشد که البته هزینه زیادی برای صادرکننده داشت. بانک صادرات ایران و شرکت صرافی سپهر این هزینهها را پوشش داده و ارز صادرکنندگان را با نرخ مناسب و توافقی خریداری میکنند.
وی اظهار کرد: یکی دیگر از ظرفیتهای موجود این است که صرافی سپهر بانک صادرات ایران، تنها صرافی بانکی است که با هماهنگی مدیران و واحدهای ارزی شبکه، ارزهای اسکناس حاصل از صادرات متقاضیان را در نقاط صفر مرزی در همه شعب بانک تحویل میگیرد. یعنی تمامی شعب ارزی بانک، به عنوان شعبه یا باجهای از صرافی سپهر صادرات هستند که ارز را تحویل میگیرند و وارد حساب ما میکنند و در همان روز تسویه ریالی حاصل از خرید ارز صورت میگیرد. این دو پتانسیل تقریبا پتانسیلهای انحصاری بانک صادرات ایران است که برای صادرکنندگان فراهم شده است.
گشادرو در بیان مزیتهای رقابتی کارمزدی و فعالیتهای صرافی سپهر صادرات نیز گفت: نرخ کارمزد این شرکت در مقایسه با سایر شرکتهای مشابه رقابتی بوده و دارای مزیت نسبی است.
مدیرعامل صرافی سپهر صادرات خرید ارز حاصل از صادرات به صورت نقدی و حواله از صادرکنندگان کالا و خدمات، مدیریت وجوه ارزی متقاضیان در خارج از کشور، صدور حوالههای ارزی تخصصی به نرخ دولتی، نیمایی و سنایی و همچنین انواع خدمات کارگزاری را از مهمترین فعالیتهای این شرکت عنوان کرد.
حجم فعالیتهای صرافی سپهر صادرات در یکسال و نیم گذشته ٨٠ برابر شده است
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
جزییات افزایش قیمت کارخانه ای محصولات ایران خودرو
شرکت ایران خودرو پس از مدتها نامهنگاری سرانجام امروز توانست مجوز افزایش قیمت محصولات خود را بگیرد. این افزایش قیمت بین ۳۰ تا بیش از ۳۵ درصد است که از لحاظ ارزشی به ۱۱۴ میلیون تا ۱۸۲ میلیون تومان میرسد.
تهران، بهشت دزدان؛ ۸۹ درصد کل سرقتها برای دو خودرو
۸۹ درصد از کل سرقتهای خودرو در ایران، در سال ۱۴۰۲ مربوط به پراید و انواع پژو بوده است آمارهای پلیس نشان میدهد خودروهای مدل سال ۸۹ به پایین، بالاترین آمار سرقت را در کشور دارند.
موانع واردات خودروی جانبازان برطرف شد
«سه موضوع اساسیِ تامین ارز، هزینه ثبت سفارش و قرارداد مانع فرآیند تحویل خودروی جانبازان بالای ۵۰ درصد بود که با دستور وزیر صمت حذف و برطرف شد. یکی دیگر از مشکلات بین شرکتهای واردکننده خودرو و جانبازان، دریافت ۱۵ درصد هزینه کارگزاری بود که در جلسه با مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت این میزان به ۱۰ درصد تقلیل پیدا کرد که اتفاق بسیار خوبی برای فرایند اجرایی شدن این قانون بود.»
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.