مشاور رئیس دانشگاه پیام نور با اشاره به افزایش میزان انتشار مقاله در دانشگاه پیام نور گفت: ۶ هزار و ۶۳۱ مقاله از اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور در پایگاه ISC ثبت شده است.
مشاور رئیس دانشگاه پیام نور با اشاره به افزایش میزان انتشار مقاله در دانشگاه پیام نور گفت: ۶ هزار و ۶۳۱ مقاله از اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور در پایگاه ISC ثبت شده است.
جعفر مهراد مشاور رئیس دانشگاه پیام نور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با بیان اینکه نخستین جلسه شورای علمسنجی و دانششناسی دانشگاه پیام نور در محل سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد، گفت: این جلسه با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و مدیران ارشد و برخی از اعضای شورای علمسنجی و دانششناسی تشکیل شد که در این جلسه وضعیت علمی دانشگاه پیام نور از نظر تعداد استاد و دانشجو، تعداد مقالات و مجلات علمی و رتبه دانشگاه در نظامهای مختلف استنادی مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس شورای علمسنجی و دانششناسی دانشگاه پیام نور افزود: رشد علم در این دانشگاه در سالهای اخیر چشمگیر بوده به طوری که میزان انتشارات این دانشگاه رو به فزونی گذاشته و مدیریت کلان دانشگاه پیام نور از اعضای هیاتعلمی خود به دلیل تلاش و مجاهدت علمی رضایت دارند ولی با این وجود برنامه شورای علمسنجی دانشگاه پیام نور در ترسیم نقشه راه مبتنی بر اسناد بالادستی برای رسیدن به اوج شکوفایی در تحقیقات علمی است.
مهراد گفت: تحلیل استنادی کل مدارک دانشگاه پیام نور حاکی از آن است که تعداد خوداستنادی در انتشارات علمی آن معقول و متناسب با معیارهای علمسنجی است، در مقابل اکثر انتشارات این دانشگاه از سوی پژوهشگران داخلی و خارجی استناد میشود.
وی افزود: در بخشی از این جلسه وضعیت نویسندگان پرتولید دانشگاه پیام نور بررسی و مشخص شد تعدادی از اعضای هیات علمی این دانشگاه انتشاراتی بالای یکصد مقاله دارند و با دانشگاههای دیگر کشور و سایر کشورهای جهان همکاریهای علمی بینالمللی دارند، در این بین کشورهای آمریکا، مالزی، آلمان، ایتالیا، ترکیه و اسپانیا بیشترین همکاریهای علمی مشترک با دانشگاه پیام نور را داشته و همکاری با دیگر کشورهای پیشرفته نیز در جایگاه مطلوبی قرار دارد.
مشاور رئیس دانشگاه پیام نور گفت: انتشارات این دانشگاه در قالب مقالات فارسی نیز درخور توجه است، ثبت و نمایهسازی ۶ هزار و ۶۳۱ مقاله از اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور در پایگاه ISC نشان از تحرک علمی و پویایی پژوهشی در میان اعضای هیات علمی و چاپ و انتشار مقالات علمی حاصل از تحقیقات صورت گرفته در مجلات معتبر فارسی دارند.
بنیانگذار پایگاه استنادی جهان اسلام عنوان کرد: وضعیت دانشگاه پیام نور در وبومتریکس اسپانیا که سایتهای دانشگاهی و تحقیقاتی جهان را رتبهبندی میکنند از طراحی مناسب سایت دانشگاه پیام نور و اعتبار آن در بین سایتهای دانشگاهی کشور خبر میدهد، رتبه دانشگاه پیام نور در این پایگاه در بین دانشگاههای کشور رتبه سیزدهم و در جهان در میان چندین هزار دانشگاه در رتبه یک هزار و ۱۶۱ قرار دارد.
وی افزود: در پایان این نشست پایگاههای علمی پیشنهادی شورا به بحث و بررسی گذاشته شد و در مورد آشنایی اعضای هیات علمی با پایگاههای اطلاعاتی شبکههای اجتماعی مفاهیم و شاخههای علم سنجی رتبههای دانشگاهی و آشنایی سردبیرهای نشریات دانشگاه پیم نور با مسئولیتهای حوزه سردبیری نشریه با شیوههای مختلف استناددهی، ویژگیهای داوران، فرایند داوری، شناخت نشریات معتبر و نامعتبر تاکید شد.