طبق اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، نحوه و زمان پرینت کارت شرکت در آزمون فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور اعلام شد.
به گزارش یوپنا، طبق این اطلاعیه، كارت شركت در آزمون داوطلبان از روز سهشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۲۱براي مشاهده و پرينت بر روي درگاه اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش كشور قرار خواهد گرفت. متقاضيان شركت در آزمون، براي شركت در جلسه امتحان بايد در تاريخ تعيين شده به شرح فوق به درگاه اطلاع رساني مذكور مراجعه و با وارد نمودن اطلاعات شناسنامهاي (نام، نامخانوادگي، شماره ملي، سال تولد و …) و يا اطلاعات ثبتنامي (شماره پرونده و كد رهگيري و …) از كارت شركت در آزمون خود يك نسخه پرينت تهيه و براساس آدرس و زمان تعيين شده بر روي كارت شركت در آزمون، به حوزه امتحاني مربوط مراجعه نمايند. بديهي است براي شركت در جلسه آزمون همراه داشتن پرينت كارت شركت در آزمون و همچنين اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار و ارائه آن الزامي است.
ب- درخصوص مندرجات کارت شرکت در آزمون چنانچه مغايرتي مشاهده شد، داوطلبان لازم است به شرح زير اقدام نمايند:
۱-با توجه به دريافت اطلاعات شناسنامه اي متقاضيان از سامانه ثبت احوال، امکان ويرايش اطلاعات شناسنامه اي وجود ندارد. لذا چنانچه مغايرتي در اطلاعات مندرج در بندهاي ۱، ۲، ۳، ۴، ۵ و ۶ كارت شركت در آزمون شما وجود دارد ضروري است درخواست کتبی خود را به همراه تصویر شناسنامه یا کارت ملی حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۱/۰۴/۲۶ از طریق آدرس https://darkhast.sanjesh.org به سازمان سنجش ارسال نمایيد.
۲- چنانچه مغايرتي در اطلاعات مندرج در كارت شركت در آزمون در بندهاي ۹، ۱۲،۱۱،۱۰ و ۱۵ شما وجود دارد لازم است براي اصلاح مورد يا موارد مذكور حداكثرتا تاريخ ۱۴۰۱/۰۴/۰۲۴ منحصراً به درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش قسمت ويرايش اطلاعات کارت در کارت ورود به جلسه مراجعه و از آن طريق نسبت به اصلاح موارد اقدام شود.
۳ـ با توجه به اطلاعات مندرج بر روي كارت شركت در آزمون، چنانچه داوطلبان مغايرتي در اطلاعات مندرج در بندهاي ۳ و ۸ (جنس و معلوليت) تفاوتي مشاهده نمودند ضروري است مطابق ساعت و تاريخ اعلام شده در بند «ج» به نماينده سازمان سنجش آموزش کشور مستقر در واحد رفع نقص حوزه مربوطه (به شرح جدول شماره ۲) مراجعه نمايند.
۴ـ چنانچه عكس الصاقي به كارت ورودي داوطلب با چهره وي مغايرت داشته باشد لازم است شخص داوطلب همراه با دو قطعه عكس و كارت ملي يا شناسنامه عكسدار براي اصلاح كارت، مطابق ساعت و تاريخ اعلام شده در بند «ج» به نماينده این سازمان مستقر در واحد رفع نقص حوزه مربوطه مراجعه نمايند. در غير اين صورت فرد به عنوان متخلف تلقي و برابر مقررات با وي رفتار خواهد شد.
ضمناً ساير اطلاعات مندرج بر روي كارت شركت در آزمون هر داوطلب بر اساس اطلاعات مندرج در تقاضانامه ثبتنام كه توسط خود داوطلب تكميل گرديده، در نظر گرفته شده است.
۳- چنانچه مغايرتي در اطلاعات مندرج در سهميه ثبت نامي (بند ۷) كارت شركت در آزمون شما وجود دارد (براي داوطلبان متقاضي استفاده از سهميه رزمندگان، سپاه پاسداران «سازمان بسيج مستضعفين»، وزارت جهاد كشاورزي، بنياد شهيد و امور ايثارگران و ستاد كل نيروي مسلح) جهت اعلام مغايرت حداكثر تا تاريخ ۱۴۰۱/۰۴/۲۴ منحصراً به درگاه اطلاع رسانی این سازمان (قسمت ويرايش اطلاعات در کارت ورود به جلسه) مراجعه و با توجه به توضيحات مندرج در آن نسبت به اصلاح موارد اقدام نمايند.
تذكر مهم: داوطلباني كه در زمان ثبت نام متقاضي استفاده از سهميه بوده اند و سهميه درخواستي آنان از طرف ارگان مربوط مورد تأييد قرار نگرفته است، ضرورت دارد پس از مراجعه به قسمت ويرايش اطلاعات و اصلاح سهميه، عدم تأييد سهميه خود را از ارگان ذيربط پيگيري نمايند تا در صورت وجود مشکل نسبت به رفع آن اقدام نمايند.
۴- چنانچه كارت شركت در آزمون داوطلب فاقد عكس ميباشد و يا چنانچه عكس روي كارت وي داراي اشكالاتي از جمله، فاقد مُهر، واضح نبودن عكس و يا اشتباه عكس ميباشد ضروري است ضمن همراه داشتن پرينت كارت شركت در آزمون، ۲ قطعه عكس ۴×۳ و كارت ملي يا شناسنامه عكسدار مطابق ساعت و تاريخ اعلام شده در بند «ج» به نماينده سازمان سنجش مستقر در واحد رفع نقص حوزه مربوطه مراجعه كرده و موضوع را پيگيري نموده تا مشكل برطرف گردد. در غیر اینصورت فرد به عنوان متخلف تلقی و برابر مقررات باوی رفتار خواهدشد.
۵- داوطلبان براي آگاهي بيشتر از ضوابط آزمون، برگ راهنماي شركت در آزمون را كه بر روي سامانه دریافت کارت قرار دارد پرينت نموده و نسبت به مطالعه دقيق آن اقدام نمايند.
۶- داوطلبانی كه موفق به مشاهده و پرينت كارت شركت در آزمون خود نشوند، ضرورت دارد براي پيگيري موضوع در زمانهاي اعلام شده به نماينده اين سازمان مستقر در باجه رفع نقص (مطابق جدول شماره ۲) مراجعه نمايند.
ج – آدرس و محل رفع نقص كارت شركت در آزمون
نماينده این سازمان در روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۲۳ صبح از ساعت ۸:۳۰ الي ۱۲:۰۰ و بعدازظهر از ساعت ۱۴:۰۰ الي ۱۸:۰۰ در واحد رفع نقص حوزه مربوطه مستقر خواهد شد. براي اطلاع آن دسته از داوطلباني كه براساس توضيحات بند «ب» ملزم به مراجعه به نماينده رفع نقص كارت سازمان ميگردند، آدرس و محل تشكيل واحد رفع نقص كارت شركت در آزمون به شرح جدول شماره ۲ ميباشد.لازم به توضیح است آزمون همه داوطلبان در صبح جمعه مورخ ۱۴۰۱/۴/۲۴برگزار خواهد شد.
د – تذكرهاي مهم
۱– برای حضور در جلسه آزمون، همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون، اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار الزامی است.
۲- فرآیند برگزاری آزمون از ساعت ۸:۳۰ صبح (هشت و سی دقیقه) میباشد.
۳- در ورودی ِحوزه های امتحانی رأس ساعت ۸:۰۰ (هشت) بسته خواهد شد، لذا داوطلبان لازم است قبل از بسته شدن درهای ورود به جلسه آزمون در حوزه امتحانی حاضر باشند.
۴- هر داوطلب برای حضور در جلسه آزمون باید چند مداد سیاه نرم پررنگ، مدادتراش، مداد پاکن ، ماسک سه لایه (بدون فیلتر) و یک سنجاق و یا سوزن به همراه داشته باشد. رد و بدل کردن این موارد در جلسه آزمون تخلف محسوب می شود.
۵- داوطلبان باید از آوردن وسایل اضافی از جمله پیجر، تلفن همراه، ساعت هوشمند، دستبند هوشمند، انگشتر هوشمند، جزوه، کتاب، ماشینحساب (به استثنای کدرشته های ذکر شده در جدول ذیل)، هرگونه نُت و یادداشت و نظایر آن به جلسه آزمون اکیداً خودداری نمایند. به همراه داشتن هر کدام از وسایل مندرج در این بند به عنوان تقلب و تخلف تلقی و با داوطلبان ذیربط براساس قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمونهای سراسری که بخشی از آن در بند« هـ » آمده است، رفتار خواهد شد.
تبصره: استفاده از ماشین حساب منحصراً در کد رشتههای زیر با نوع ذکر شده مجاز است.
نوع ماشین حسابکد رشته
ساده۱۰۳۳-۲۰۰۶-۲۰۱۶-۳۰۰۱-۳۰۰۲-۳۰۱۰
مهندسی۲۰۰۱-۲۰۰۵-۲۰۱۸-۳۰۰۳-۳۰۰۴-۳۰۰۵-۳۰۰۶-۳۰۰۷-۳۰۰۸-۳۰۰۹-۳۰۱۲-۳۰۱۳-۳۰۲۱-۳۰۲۲-۳۰۲۳-۳۰۲۴-۴۰۰۷
۶- به همراه داشتن تلفن همراه حتی بصورت خاموش در جلسه آزمون موجب محرومیت از گزینش در آزمون خواهد شد.
۷- برای بازرسی بدنی و تطبیق عکس با فرد متولی همکاری لازم را بعمل آورید.
۸– حوزه های آزمون از تحویل گرفتن هرگونه وسایل اضافی از جمله تلفن همراه، ماشین حساب، کیف دستی، ساک دستی، کتاب، جزوه و … معذور می باشند، بنابراین اکیدا توصیه می شود به غیر از موارد اعلام شده در اطلاعیه پرینت کارت و برگ راهنمای شرکت در آزمون و اوراق تشخیص هویتی از همراه داشتن سایر وسایل جداً خودداری شود.
۹- داوطلبان برای آگاهی بیشتر از ضوابط آزمون از برگ راهنمای شرکت در آزمون که بر روی درگاه اطلاع رسانی این سازمان قرار دارد پرینت تهیه و نسبت به مطالعه دقیق آن اقدام نمایند.
۱۰- با توجه به اینکه سازمان سنجش آموزش کشور در جهت بهبود و ارتقاء کیفی حوزه های برگزاری آزمون، نیاز به نظرات شما به عنوان معتبرترین منبع اخذ داده و اطلاعات برای ارزیابی حوزهها دارد، خواهشمند است نسبت به تکمیل نمودن پرسشنامه ارزیابی حوزه امتحانی خود در آزمون مذکور از تاریخ ۱۴۰۱/۰۴/۲۴ لغایت ۱۴۰۱/۰۴/۳۱ بصورت اینترنتی از طریق درگاه اطلاعرسانی این سازمان اقدام نمایید.
۱۱-داوطلبان در صورت بوجود آمدن هرگونه مشکل در فرآیند برگزاری برای آنها لازم است، حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۱/۰۴/۳۰ از طریق سیستم پاسخگویی https://request.sanjesh.org با این سازمان مکاتبه نمایند. درخواستهای واصله بعد از تاریخ فوق قابل بررسی و پیگیری نخواهد بود.
ه – قانون رسيدگي به تخلفات و جرايم در آزمونهاي سراسري
ماده ۵- تخلفات و جرايم در اين قانون مشتمل بر موارد زير است:
الف- ارتكاب هرگونه عملي كه موجب بينظمي در برگزاري آزمون گردد يا همراه داشتن هرگونه وسيله غيرمجاز از قبيل وسايل ارتباط الكترونيكي و دستگاههاي حافظهدار.
ب- ارتكاب هرگونه عمل خلاف مقررات كه آزمون داوطلب را از نظر علمي خدشه دار سازد از قبيل:
۱- ارائه مدرك يا گواهي مجعول يا تصوير گواهي مجعول براي شركت در آزمون.
۲- تباني با داوطلبان يا افراد خارج از حوزه امتحاني يا دستاندركاران آزمون از قبيل عوامل اجرايي و طراحان سئوال براي تخلف در آزمون.
۳- ثبتنام در آزمون با هويت مجعول يا شركت در جلسه آزمون به جاي داوطلب اصلي.
ج- استفاده از هرگونه وسيله غيرمجاز از قبيل وسايل ارتباط الكترونيكي و دستگاههاي حافظهدار.
د- كمك به داوطلب خارج از ضوابط برگزاري آزمون براي پاسخ به سئوالات.
ه- دسترسي غيرمجاز به اطلاعات مربوط به داوطلبان يا استفاده غير مجاز از آنها.
و- هرگونه تغيير غيرمجاز سئوالات، اوراق و پاسخنامههاي داوطلبان يا ساير مدارك و دفاتر مربوط به آزمون.
ز- افشاي سئوالات آزمون يا تلاش در جهت دستيابي و افشاي آن يا شركت يا معاونت در اين امر قبل يا حين برگزاري آزمون به هر نحو.
ح- خريد يا فروش سئوالات آزمون يا پاسخ آنها يا شركت يا معاونت در اين امر قبل يا حين برگزاري آزمون اعم از اينكه سئوالات يا پاسخ آنها واقعي يا غيرواقعي باشد.
ماده ۶- هيأتهاي رسيدگي به تخلفات، صلاحيت صدور حكم به مجازاتهاي زير را درباره متخلفان دارند:
الف- در مورد مشمولان بند (الف) ماده (۵): اخطار كتبي با درج در پرونده داوطلب و اعلام به مراجع ذيربط يا محروميت از گزينش در آزمون همان سال.
ب- در مورد مشمولان بند (ب) يا بند (ج) ماده (۵): محروميت از گزينش علمي در آزمون همان سال و ابطال قبولي داوطلب در همان سال و محروميت از شركت در آزمون از يك تا ده سال بعد.
تبصره- آراي هيأتهاي بدوي جز در مورد مشمولان بند (الف) ماده (۶) اين قانون قابل تجديد نظر خواهي در هيأت تجديد نظر رسيدگي به تخلفات در آزمونها ميباشد.
ماده ۷- در مورد مشمولان بندهاي (د)، (هـ)، (و) (ز) و (ح) ماده (۵) هيأتهاي رسيدگي متهم را براي رسيدگي و اعمال جزاي نقدي از ده ميليون (۱۰٫۰۰۰٫۰۰۰) ريا ل تا يك ميليارد (۱٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰) ريال يا حبس از يك تا پنج سال يا هر دو مجازات به محاكم دادگستري معرفي مينمايند.
ماده ۸ – ارتكاب هر يك از اعمال موضوع ماده (۵) چنانچه در قالب عضويت در يك گروه يا شبكه باشد، موجب تشديد مجازات ميشود و تشكيل دهنده و سركرده گروه يا شبكه به حداكثر مجازات محكوم ميگردد. مجازات هر يك از اعضاء كه در ارتكاب تخلفات و جرايم فوق دخالتي نداشته باشند حسب مورد حداقل مجازات ذكر شده براي مرتكب ميباشد.
ماده ۹- رسيدگي در هيأتهاي رسيدگي به تخلفات در آزمونها مانع از رسيدگي برابر ساير قوانين جزايي يا رسيدگي در هيأتهاي رسيدگي به تخلفات اداري يا هيأتهاي انتظامي اعضاي هيأت علمي يا كميتههاي انضباطي دانشجويان نيست و مرتكب علاوه بر مجازات مندرج در مواد (۶) و (۷) اين قانون به مجازات مقرر در ساير قوانين و مقررات محكوم ميگردد.
ماده ۱۰- در صورت محكوميت قطعي فردي به يكي از مجازاتهاي مندرج در اين قانون، به استثناي مجازات مندرج در بند (الف) ماده (۶)، هيات رسيدگي به تخلفات در آزمونها، قبولي وي در آزمون را ابطال مينمايد. در اين صورت مؤسسه آموزشي مربوط از صدور و اعطاي هرگونه گواهي يا مدرك به وي خودداري خواهد نمود، و چنانچه گواهي فارغالتحصيلي به وي اعطاء شده باشد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري يا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي يا وزارت آموزش و پرورش يا دانشگاه آزاد اسلامي ملزم به ابطال آن گواهي هستند.
ماده ۱۱- چنانچه با بررسيهاي فني و علمي، بين نمرات و رتبه اكتسابي داوطلبي و سوابق تحصيلي وي مغايرتهاي غيرمتعارف مشهود و اساسي از قبيل عدم تطابق معدل ديپلم و دوره پيشدانشگاهي با رتبه و نمره اكتسابي در آزمون وجود داشته باشد، با تأييد هيأتهاي بدوي رسيدگي به تخلفات در آزمونها از داوطلب در يك يا چند درس عمومي و اختصاصي امتحان مجدد به عمل ميآيد. تعيين وضعيت نهايي آزمون اين داوطلب، بر اساس نتايج حاصل از امتحان مجدد بر عهده هيأت بدوي است.
ماده ۱۲- هر مؤسسه يا آموزشگاه علمي و آموزشي كه براي افزايش آمادگي داوطلبان شركت در آزمونهاي مورد بحث اين قانون فعاليت ميكند، چنانچه در تخلفات ماده (۵) مشاركت داشته باشد، مجوز تأسيس آن لغو ميشود و مديران مسؤول آنها، علاوه بر محروميت دائمي از تأسيس و اداره اين گونه مراكز، به مجازاتهاي پيشبيني شده در اين قانون و ساير قوانين محكوم ميشوند، و چنانچه مؤسسه يا آموزشگاه فاقد مجوز باشد، مجازات مديران مسؤول آنها حداكثر مجازات مندرج در ماده (۶) است.
تبصره- در مورد آموزشگاههايي كه فاقد مجوز باشند علاوه بر اقدام مراجع قانوني ذيربط مدعيالعلوم نيز ميتواند رأساً نسبت به اعلام جرم و پيگيري تخلفات آنان اقدام نمايد.
و- دستورالعمل بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی و الزامات بهداشتی
انتظار می رود برای حفظ سلامتی خود، سایر داوطلبان و خانواده های محترمتان موارد زیر را مورد توجه و آنها را رعایت نمایید:
۱- زمان مناسب منزل تا حوزه امتحانی را برآورد و به موقع در محل آزمون حضور یابید. حوزه برگزاری آزمون از ساعت ۷:۰۰ صبح روز برگزاری آزمون آماده حضور شما خواهد بود.
۲- برای پیشگیری از تجمع، حضور خود را به دقایق پایانی موکول ننمایید.
۳- از تردد بی مورد در محل آزمون جداً خودداری نمایید.
۴- هنگام ورود و خروج به حوزه با دیگر داوطلبان فاصله مناسب (حداقل یک متر) را حفظ نمایید.
۵- همراه داشتن ماسک ۳ لایه معمولی (بدون فیلتر) و استفاده صحیح از آن (از بالای بینی تا زیر چانه)، از ابتدای ورود به حوزه برگزاری آزمون تا پایان برگزاری آزمون و خروج از حوزه امتحانی الزامی میباشد.
۶- در زمان استقرار در محل صندلی از صحبت کردن با سایر داوطلبان مجاور جداً خودداری نمایید.
۷- از تماس دست ها با چشم، دهان و بینی در حین آزمون جداً خودداری نمایید.
۸- هنگام عطسه یا سرفه کردن از دستمال کاغذی استفاده نمایید. درصورتی که دستمال وجود نداشت از قسمت داخلی آرنج استفاده کنید.
۹- در صورت داشتن سئوال ضروری از عوامل اجرایی در طول برگزاری آزمون حتما با رعایت فاصله مناسب و داشتن ماسک اقدام به صحبت نمایید.
۱۰- در پایان آزمون تا زمان اعلام خروج از سالن توسط عوامل اجرایی همچنان بر صندلی خود مستقر باشید. به پیام هایی که حاوی نکات اجرایی و بهداشتی است و درجلسه آزمون از بلندگو پخش می شود با دقت گوش کرده و به آن عمل کنید.
۱۱- سعی کنید از تماس دست با سطوحی که اغلب لمس می شود نظیر صندلی ها، دستگیره درب ها و شیرآلات سرویس بهداشتی و… خودداری نموده و از دستمال کاغذی استفاده کنید.
۱۲- چنانچه مبتلا به بیماری کرونا هستید در زمان ورود به حوزه برگزاری آزمون، (با ارائه رسید نتیجه آزمایش PCR) مسئولین حوزه را مطلع نمایید تا پیشبینیهای لازم را در این خصوص بعمل آورند.
ز – نحوه تماس و ارتباط با سازمان سنجش آموزش و کشور
در جهت تسریع در بررسی و ثبت درخواستها به صورت الکترونیکی، داوطلبان میتوانند سئوال یا درخواست خود را از طریق سامانه پاسخگويي اينترنتي به نشانی https://request.sanjesh.org/، به این سازمان ارسال نمایند. ضمناً داوطلبان درصورت لزوم میتوانند سئوال یا سئوالات خود را در ساعات اداری با شماره تلفن ۴۲۱۶۳ با پیش شماره ۰۲۱ در میان بگذارند.