دانشگاه پیام نور و شبکه سینوو در نشستی مشترک، بر گسترش همکاریهای بینالمللی در حوزه آموزش عالی توافق کردند.
این همکاریها شامل میزبانی چهارمین مجمع عمومی شبکه دانشگاههای جهان اسلام و نمایشگاه دستاوردهای دانشبنیان کشورهای اسلامی، استقرار مرکز جامع سینوو در دانشگاه پیام نور، بهرهگیری از زیرساختهای فناورانه این شبکه، و سازوکارهای ارزیابی و اعتباربخشی بینالمللی است.
به گزارش یوپنا دکتر محمدهادی امین ناجی، سرپرست دانشگاه پیام نور، با اعلام آمادگی این دانشگاه برای میزبانی مجمع عمومی شبکه و استقرار مرکز جامع سینوو، تصریح کرد: «فضای اداری و زیرساختهای لازم برای فعالیتهای بینالمللی در پیام نور فراهم شده است.» وی بر نقش واحدهای تحصیلات تکمیلی و امور بینالملل در تسهیل و تسریع این همکاریها تاکید کرد.
در این نشست، دکتر کریم نجفیبرزگر، دبیرکل شبکه دانشگاههای جهان اسلام، با اشاره به نقش پیام نور بهعنوان هاب بینالمللی آموزش در برنامههای توسعه گفت:، امکان اجرای پروژههای آموزشی و پژوهشی مشترک با سرمایهگذاری بانک توسعه اسلامی امکانپذیر می باشد.
وی همچنین تاکید کرد: سینوو تمامی ظرفیتهای خود را برای همکاری با دانشگاه پیام نور بهکار خواهد گرفت.
دکتر علی کریمی مرید، معاون راهبردی سینوو، با معرفی برنامهها و زیرساختهای این شبکه، از اجرای سازوکارهای ارزیابی بینالمللی خدمات آموزشی و توسعه سوپراپلیکیشن سینووپلاس بهعنوان نخستین پلتفرم آکادمیک جهان اسلام خبر داد.
وی همچنین تصریح کرد: این ابزارها میتوانند دانشگاه پیام نور را به شبکه گستردهتری از دانشگاهها و مؤسسات آموزشی در کشورهای اسلامی و آسیای شرقی متصل کنند.
چهارمین مجمع عمومی شبکه دانشگاههای جهان اسلام، ۱۶ و ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ با حضور نخبگان، روسای دانشگاهها و نمایندگان کشورهای اسلامی، بهصورت حضوری و مجازی برگزار خواهد شد.
این رویداد فرصتی بینظیر برای تبادل نظر در مورد آینده آموزش عالی در جهان اسلام فراهم میکند.