در سال ۱۹۹۳ یک گروه تحقیقاتی سه نفره از پزشکان دانشگاه میشیگان طی تحقیقات علمی خود به نتایج جالبی درباره وجود ماده نیکوتین در بعضی مواد غذایی از جمله سبزیجات دست یافتند. در واقع این محققان بر اساس شنیده های قبلی خود و با فرض وجود نیکوتین در بعضی غذاها شروع به انجام این تحقیقات […]
در سال ۱۹۹۳ یک گروه تحقیقاتی سه نفره از پزشکان دانشگاه میشیگان طی تحقیقات علمی خود به نتایج جالبی درباره وجود ماده نیکوتین در بعضی مواد غذایی از جمله سبزیجات دست یافتند. در واقع این محققان بر اساس شنیده های قبلی خود و با فرض وجود نیکوتین در بعضی غذاها شروع به انجام این تحقیقات نمودند.
بر اساس این تحقیقات هر ۱۰ گرم بادمجان حاوی ۱ میکروگرم نیکوتین است که این مقدار معادل سه ساعت قرارگرفتن در یک اتاق پر از دود سیگار است! یک نخ سیگار حاوی ۱ میلیگرم نیکوتین است و این بدان معناست که یک فرد با خوردن ۱۰ کیلوگرم بادمجان میتواند تاثیر یک نخ سیگار را احساس کند.
برای این که بدانید نیکوتین در چه مواد غذایی دیگری وجود دارد ادامه این مطلب را دنبال کنید.
سبزیجات حاوی نیکوتین:
گلکلم
طبق تحقیقات انجام شده در سال ۱۹۹۳ در یک گلکلم حدود ۳٫۸ نانوگرم نیکوتین وجود دارد. این بدان معناست که مصرف ۲۶۴ گرم گلکلم، معادل سه ساعت قرارگرفتن در یک اتاق به همراه فردی است که در دحال سیگارکشیدن است. محققان قبلی اما بر این باور بودند که این مقدار گلکلم حاوی ۱۶٫۸ نانوگرم نیکوتین است.
بادمجان
شاید جالبترین نکته در این تحقیقات این باشد که خوردن ۱۰ گرم بادمجان معادل تاثیری است که یک نفر در اثر قرار گرفتن در معرض دود سیگار دریافت میکند. یک بادمجان حاوی ۱۰۰ نانوگرم نیکوتین است. اما نگران نباشید؛ هنوز راه زیادی باقی مانده است چون یک نخ سیگار معادل خوردن ۱۰ کیلوگرم بادمجان است و مسلما کسی این مقدار بادمجان را یکجا مصرف نمیکند.
خمیر سیبزمینی
پالپ یا خمیر سیبزمینی نسبت به یک سیبزمینی کامل حاوی مقدار بیشتری نیکوتین است. خمیر سیبزمینی دارای ۱۵٫۳ نانوگرم نیکوتین است و خوردن ۶۵٫۵ گرم سیبزمینی معادل قرارگرفتن در معرض دود سیگار است. یک سیبزمینی کامل اما حاوی ۷٫۱ نانوگرم نیکوتین است و برای رسیدن به مقدار گفته شده باید حدود ۱۴۰ گرم سیبزمینی مصرف شود.
پوست سیبزمینی
پوست سیبزمینی حدود ۴٫۸ نانوگرم نیکوتین دارد و این یعنی خوردن ۲۰۸ گرم سیبزمینی تاثیری مشابه قرارگرفتن در معرض دود سیگار یک فرد سیگاری دارد.
گوجهفرنگی کال
طبق تحقیقات ذکر شده، گوجهفرنگی سبز حاوی ۴۲٫۸ نانوگرم نیکوتین است. یعنی ۲۴ گرم گوجهفرنگی سبز یا نرسیده همان تاثیر گفته شده را خواهد داشت.
گوجهفرنگی رسیده
تحقیقات سال ۱۹۹۳ مدعی هستند که در یک گوجهفرنگی رسیده چیزی حدود ۴ نانوگرم نیکوتین وجود دارد و خوردن ۲۴۴ گرم گوجهفرنگی رسیده معادل قرارگرفتن در معرض دود سیگار است.
آب گوجهفرنگی
آب گوجهفرنگی نسبت به گوجهفرنگی کال و گوجهفرنگی رسیده نیکوتین خیلی بیشتری دارد. یک لیوان آب گوجهفرنگی حدود ۵۲ نانوگرم نیکوتین دارد.