خزاعی در اجلاس عالی رتبه تامین منابع مالی توسعه سازمان ملل حضور یافت
خزاعی در اجلاس عالی رتبه تامین منابع مالی توسعه سازمان ملل حضور یافت

اولین نشست عالیرتبه پیگیری اجرای برنامه اقدام آدیس آبابا برای تامین منابع مالی توسعه در مقر سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار شد. به گزارش یوپنا به نقل از ایسنا، در این اجلاس محمد خزاعی، معاون وزیر و رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی وزارت امور اقتصادی و دارایی سخنرانی کرد و به […]

اولین نشست عالیرتبه پیگیری اجرای برنامه اقدام آدیس آبابا برای تامین منابع مالی توسعه در مقر سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار شد.

به گزارش یوپنا به نقل از ایسنا، در این اجلاس محمد خزاعی، معاون وزیر و رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی وزارت امور اقتصادی و دارایی سخنرانی کرد و به تشریح سیاست‌های کشورمان در راستای تقویت بسیج منابع داخلی و استفاده موثر از این منابع به منظور توانمندسازی ظرفیت‌های ملی کشورمان پرداخت.

وی با تاکید بر اهمیت دستور کار توسعه پایدار ۲۰۳۰ ، بر ضرورت حمایت‌های موثر بین‌المللی از آرمان‌ها و اهداف این دستور کار تاکید کرد.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن مناسب نبودن از استفاده ابزاری از سیاست های تجاری علیه دیگر کشورها، به چالش‌های کشورهای در حال توسعه در مسیر دستیابی به توسعه پایدار اشاره و ریشه بسیاری از این مشکلات را رکود و عدم توازن اقتصادی جهانی ذکر کرد.

وی همچنین از فقر به عنوان بزرگترین چالش جهانی نام برد و گفت: ریشه کن نمودن فقر باید در مرکز توجه دستور کار توسعه ۲۰۳۰ و فرایندهای نظارتی بر اجرای این برنامه قرار گیرد.

خزاعی در ادامه از تروریسم، افراط گرایی و خشونت به عنوان چالش ها و موانعی بنیادین در دستیابی به توسعه پایدار نام برد و افزود: در نتیجه چنین مشکلاتی فرایند دستیابی به توسعه پایدار روندی معکوس داشته و باعث شده تا در این مسیر به دهه‌ها قبل برگردیم.

خزاعی دستیابی به توسعه پایدار را مستلزم مهیا بودن فضایی همراه با صلح و امنیت ذکر و بر این موضوع تاکید کرد: کشورها تنها از طریق گفت‌وگوهای صادقانه، تعامل و همکاری در سطوح مختلف می‌توانند به مقابله با چالش‌های کنونی بپردازند.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی در خاتمه نقش موسسات مالی بین المللی را مهم خواند و گفت: این موسسات بایستی از اجرای برنامه دستور کار توسعه ۲۰۳۰ حمایت کرده و در تامین منابع لازم برای این منظور مشارکت جدی داشته باشند.

شایان ذکر است در این اجلاس نمایندگان عالیرتبه کشورها، موسسات مالی بین المللی و نهادهای مختلف سازمان ملل متحد به بررسی راههای ارتقای اجرای برنامه اقدام آدیس آبابا برای تامین منابع مالی توسعه خواهند پرداخت.