امروزه مشکل بیکاری که جامعه ما با آن روبرو است و یکی از راه های این مشکل، تاسیس شرکت های دانش بنیان است که به حمایت شما عزیزان نیازمند می باشد.

مراسم افطاری خیرین دانشگاه پیام نور با حضور رئیس دانشگاه پیام نور در سالن همایش های سازمان مرکزی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری «یوپنا»، در این مراسم که تعدادی از خیرین داخلی و خارجی حضور داشتند، برخی از خیرین دانشگاه دیدگاه های خود را درباره کمک های خیریه ای بیان کردند.

رئیس دانشگاه پیام نور نیز در این دیدار گفت: بالغ بر ۱۲۰۰ نفر به دانشگاه پیام نور کمک کرده اند که کمک های نقدی آنها بیش از ۱۵ میلیارد تومان به دانشگاه بوده است.

دکتر علی اصغر رستمی ابوسعیدی ضمن برشمردن فضیلت های ماه مبارک رمضان، بیان داشت: زمین های اهدایی بیش از ۳ میلیون متر مربع بوده است که بالغ بر ۳۰ هزار متر مربع فضای فیزیکی ساخته شده است.

وی اضافه کرد: کمک غیر نقدی که به صورت وسایل نقلیه بوده است نیز به بیش از ۲۰۰ دستگاه خودرو می رسد که کمک شایانی به دانشگاه پیام نور در راستای ماموریت آموزشی بوده است.

دکتر رستمی ابوسعیدی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور، بزرگترین دانشگاه دولتی کشور است که در ۵۰۰ نقطه کشور شعبه دارد، اظهار داشت:  در بعضی از استان ها بالای ۲۲ درصد جمعیت دانشجویی تحت پوشش کمیته های حمایتی هستند که کمک خیرین عزیز بوده است.

رئیس دانشگاه پیام نور افزود: در برنامه ای که با حضور دکتر روحانی تدارک دیده شده است، از همه خیرین بزرگوار تقدیر و تشکر به عمل می آید.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: مشکل امروزی که جامعه ما با آن روبرو است، بیکاری است و یکی از راه های این مشکل، تاسیس شرکت های دانش بنیان است که به حمایت شما خیرین نیازمند است.

دکتر رستمی در پایان تصریح کرد: از حضور خیرین بزرگوار تقدیر و تشکر می کنم و انشالله به امید خداوند در نظر داریم مجمع خیرین را تشکیل دهیم که کارهای مربوط به آن در دست اقدام است و از روسای استان ها هم می خواهیم که یک مجمع خیرین در مرکز آن استان تشکیل دهند.

گفتنی است؛ در ابتدای این نشست معاون حقوقی، مجلس و هماهنگی امور استانهای دانشگاه پیام نور ضمن خیر مقدم به خیرین و مهمانان، ابراز داشت: در زمانی که کشور با مشکلات فراوانی مواجه بود، خیرین عزیز توانستند در مناطق محروم به کمک دانشگاه پیام نور بیایند و خدمات ارزنده ای برای این آب و خاک انجام دهند.

دکتر محمدحسن دوگانی با بیان اینکه در دوره جدید رشد و گسترش علم مهم ترین رکن توسعه و پیشرفت یک جامعه است، تصریح کرد: اگر به دنبال اقتدار می باشیم باید اقتدار علمی را به جهانیان نشان دهیم چرا که بدون اقتدار علمی نمی توان در سایر ابعاد توسعه پیدا کنیم.

وی تاکید کرد: دانشگاه ها مخصوصاً در تربیت نیروی انسانی متخصص نقش بسزایی دارند و دانشگاه پیام نور مامویت ویژه ای را در راستای گسترش عدالت آموزشی در همه مناطق ایران برای خود تعریف کرده است.

دوگانی افزود: این دانشگاه در بین دانشگاه های ایران، بزرگترین دانشگاه دولتی می باشد و در سطح منطقه ای و بین المللی شناخته شده است.

معاون حقوقی، مجلس و هماهنگی امور استانهای دانشگاه پیام نور تاکید کرد: بعد از حدود سه دهه از تاسیس این دانشگاه شعار آموزش برای همه، همه وقت و همه جا به نظر تحقق پیدا کرده است.

وی افزود: دانشگاه های ما بعد از انقلاب با محدودیت های مختلفی مواجه بودند ولی در حال حاضر با توجه به همه محدودیت ها، ماموریت های خود را به سرانجام رساندند به طوری که رتبه علمی ما در حال حاضر در منطقه ۱۲ یا ۱۳ می باشد.

دکتر محمدحسن دوگانی در بخش دیگر از سخنان خود اظهار داشت: مقام معظم رهبری همیشه بیان داشتند که کشور ما می تواند مرجعیت علمی منطقه و حتی جهان شود.

وی در پایان سخنان خود بیان داشت: با توجه به محدودیت های مالی، کاهش دانشجو در سال های قبل، امسال دانشگاه پیام نور در برخی از مراکز رشد دانشجویی قابل قبولی داشته است و انشالله که خیرین که همیشه ما را یاری کردند در مراحل بعدی و آینده از لطف این عزیزان نیز بهره مند شویم.

همچنین؛ دکتر جمشیدی رئیس دانشگاه پیام نور تهران نکاتی در جهت بهرمندی بیشتر از کارهای خیرین بیان کرد.