معاون تسهیلات دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان ضمن اعلام اسامی خوابگاه های دارای مجوز گفت: دانشجویانی که متقاضی خوابگاههای غیردولتی هستند می توانند با مراجعه به سایت صندوق رفاه دانشجویان به نشانی www.swf.ir در بخش سامانه خوابگاه غیردولتی با شرایط و امکانات خوابگاههایی که موفق به کسب مجوز شدهاند، آشنا شوند و در صورت تمایل اقدام […]
معاون تسهیلات دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان ضمن اعلام اسامی خوابگاه های دارای مجوز گفت: دانشجویانی که متقاضی خوابگاههای غیردولتی هستند می توانند با مراجعه به سایت صندوق رفاه دانشجویان به نشانی www.swf.ir در بخش سامانه خوابگاه غیردولتی با شرایط و امکانات خوابگاههایی که موفق به کسب مجوز شدهاند، آشنا شوند و در صورت تمایل اقدام به رزرو و اجاره خوابگاهها کنند.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم ، سید فردین تقی زاده با اعلام این خبر اعلام کرد: با توجه به محدودیتی که در زمینه اعطای خوابگاه دولتی وجود دارد به منظور پاسخگویی به مازاد تقاضای خوابگاهی، لزوم تقویت بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت خوابگاه های غیردولتی اجتناب ناپذیراست.
تقی زاده درادامه با اشاره به روند صدور مجوز برای خوابگاه داران تصریح کرد: براساس دستورالعمل اجرایی تاسیس و اداره خوابگاه های غیردولتی که در تاریخ ۳۰ تیر ۹۴ به امضای وزیر علوم رسیده و به دانشگاه ها ابلاغ شده، شورای نظارت و ارزیابی خوابگاه های غیردولتی مسئولیت کنترل، نظارت و صدور مجوز خوابگاه های دانشجویی غیردولتی را برعهده دارند.
وی در خصوص ترکیب شورای نظارت و ارزیابی خوابگاه های غیردولتی گفت: این شورا متشکل از معاونان دانشجویی و مدیران حراست دانشگاههای دولتی، معاونان دانشجویی دانشگاه های آزاد اسلامی و روسای موسسات غیرانتفاعی آن استان و یا شهرستان است.
معاون تسهیلات دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان افزود: این شورا تاکنون در ۳۱ استان کشور تشکیل شده و اقدام به صدور مجوز برای خوابگاه های واجد شرایط کرده و درخواست های دیگر متقاضیان تاسیس خوابگاه نیز در دست بررسی است.
وی ادامه داد: سیاست صندوق رفاه دانشجویان دراین زمینه حمایت کامل از متقاضیانی است که شرایط لازم برای خوابگاه داری را دارا بوده و از مراجع مربوطه مجوز فعالیت دریافت کرده اند.
تقی زاده تاکید کرد: تعدادی از خوابگاههای فاقد شرایط نیز براساس دستوالعمل و تفاهم نامه ای که با پلیس نظارت براماکن عمومی ناجا منعقد شده است تا زمانی که صلاحیت لازم را کسب کنند، پلمپ خواهند شد.
وی افزود: دیگر خوابگاه داران فاقد مجوز نیز تا آغاز سال تحصیلی جدید فرصت دارند تا با مراجعه به شورای نظارت و ارزیابی جهت دریافت مجوز اقدام کنند و در غیر این صورت از فعالیت آنها در سال تحصیلی ۹۶-۹۵ ممانعت می شود .
معاون تسهیلات دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان درادامه گفت: شورای نظارت و ارزیابی بایستی بعد از صدور مجوز برای خوابگاه های واجد شرایط اقدام به ثبت مشخصات آن خوابگاه در سامانه خوابگاه های غیردولتی کند و با این وضعیت امکان مراجعه دانشجویان به این سامانه و انتخاب خوابگاه مورد نظر وجود دارد.
لینک کوتاه : https://upna.ir/?p=5520