محمد تقی انوشه متخصص تغذیه اظهار کرد : صبحانه محرک و تنظیم کننده متابولیسم یا سوخت وساز بدن است و حذف آن از دریافت میزان زیادی ویتامین و مواد مغذی ضروری مانند فیبرها جلوگیری می کند.
وی عنوان کرد از آنجایی که آغاز کارهای روزانه صبح انجام می گیرد و نیاز به انرژی بالایی داریم صبحانه مهترین وعده غذایی محسوب می شود که ، ۳۵ درصد کالری دریافتی بدن را تامین می کند و عدم آن باعث کاهش انرژی لازم برای انجام کارهای روز مره می شود.
انوشه تصریح کرد : نخوردن صبحانه هم باعث افزایش وزن شده و هم باعث کاهش وزن که این کاهش وزن کاذب بوده و عوارض بسیار زیادی دارد و افرادی که صبحانه میخورند تعادل وزنی بیشتری دارند.
این متخصص تغذیه بهترین زمان خوردن صبحانه را ساعت ۶تا ۸ صبح دانست و عنوان کرد : در این ساعات دستگاه گوارش معمولا پاکسازی شده است.
انوشه یک صبحانه مفید و کامل را مواد غذایی دانست که حاوی مقدار زیادی کربوهیدارت مانند غلات ، نان های سبوس دار ، میوه ها وسبزیجات و همچنین عسل، وپروتئین ها مانند انواع لبنیات ،تخم مرغ و عدسی باشد .
وی در خصوص عوارض ناشی از نخوردن صبحانه به کاهش سطح هوشیاری و تمرکز افراد ، تاثیر منفی بر روی وزن ، عدم سلامت هورمونی ، بی نظمی در قاعدگی ، تحلیل انرژی جسمانی ، کاهش قند خون ، خستگی ، ضربان قلب بالا و احساس گرسنگی مداوم اشاره کرد.