مایکروویو عامل ایجاد سرطان
مایکروویو عامل ایجاد سرطان

استفاده از مایکروویو پخت بسیاری از غذاها را آسانتر می کند اما ایستادن در نزدیکی ماکروویو خطرات زیادی به همراه داد.

به گزارش یوپنا، مایکروویو ۲٫۴۵ میلیارد هرتز انرژی تولید می کند و این موضوع ممکن است زمانی که درب مایکروویو بسته است مشکل بزرگی ایجاد نکند اما حقیقت این است حتی ۱۰ هرتز نیز به سلامت بدن انسان آسیب می رساند، بنابراین شما نباید زمانی که مایکروویو روشن است  در کنارآن بایستید.
 مایکروویو می تواند عامل ایجاد برخی مشکلات و بیماری ها در بدن شود که به شرح زیر است:
آب مروارید
نقایص هنگام تولد
مقاومت کمتربدن به عفونت باکتریایی
سرطان
تاثیر استفاده از مایکروویو برای طبخ غذا
با توجه به مطالعه انجام شده از سوی هانس هرتل، یک دانشمند سوییسی، پخت و پز مواد غذایی با استفاده از مایکروویو باعث از بین رفتن مواد مغذی غذا می شود.
اشعه مایکروویو منجر به تخریب و تغییر شکل مولکول ها مواد غذایی می شود همچنین ترکیبات رادیواکتیو مضر ایجاد می کند.
دریک مطالعه اثر مایکروویو برسلامتی بدن مورد بررسی قرار گرفت وبرخی علائم درشرکت کنندگان در این مطالعه مشاهده شد که شماری از این عوارض عبارتند از:
افزایش قابل توجه میزان کلسترول
کاهش سطح هموگلوبین هستند که باعث کم خونی می شود.
کم شدن تعدادسلول های سفید خون
افزایش در لکوسیت که نشانه ای از مسمومیت غذایی و آسیب سلولی است.
 شیر در ماکروفر ۹۶ درصد از آنتی بادی های خود را از دست می دهد.
استفاده از مایکروویو برای تهیه غذا نوزاد می تواند در اسیدهای آمینه آن تغییر ایجاد کرده و منجر به ایجاد مشکلات درسیستم ایمنی بدن او شود.
بسته بودن در مایکروویو به معنای این نیست که شما در امنیت کامل قرار دارید. سعی کنید حداقل ۲ متر از مایکروفر روشن فاصله بگیرید.
منبع:healthyfoodstar