به گزارش یوپنا،در خوردن میوه پرتقال باید دقت داشت که از مصرف این میوه به همراه سایر میوه‌های پاییزی به‌صورت همزمان خودداری کنید. پرتقال شیرین، طبعش سرد و تر و پرتقال ترش، طبعش سرد و خشک است لذا افراد بلغمی و سودایی‌مزاج تا حد امکان از خوردنش پرهیز کنند و در صورت مصرف با مصلح […]

به گزارش یوپنا،در خوردن میوه پرتقال باید دقت داشت که از مصرف این میوه به همراه سایر میوه‌های پاییزی به‌صورت همزمان خودداری کنید.
پرتقال شیرین، طبعش سرد و تر و پرتقال ترش، طبعش سرد و خشک است لذا افراد بلغمی و سودایی‌مزاج تا حد امکان از خوردنش پرهیز کنند و در صورت مصرف با مصلح آن گلپر و نمک میل کنند.
از نوشیدن چای بلافاصله پس از خوردن پرتقال خودداری کنید البته خوردن آب پیش و پس از هر میوه‌ای به‌شدت نهی شده و برای سلامتی مضر است مخصوصا اگر آن میوه، آبدار باشد.

تا حد امکان از خوردن پرتقالهای هیبریدی یا پیوندی تامسون خودداری شود؛ برای خوردن این میوه حتما از مصلحش گلپر و نمک به مقدار لازم استفاده کنید.
کسانی که طبع بلغمی دارند یا از معده و روده سرد برخوردارند باید از خوردن پرتقال خودداری کنند.
بهترین ساعت مصرف پرتقال در بعد از ظهر است و از خوردن آن در هنگام شب خودداری شود.
توصیه و تاکید می‌ شود بیماران دیابتی، بیمارانی که بی‌اختیاری ادرار دارند، بیماران صرعی و تشنجی، بیماران روماتیسمی و نیز بیمارانی که ریفلاکس گوارشی دارند از خوردن پرتقال پرهیز کنند.