مشاور وزیر و مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت گفت: دانشگاه های قطب در رسیدگی و مدیریت کمبود دانشگاه های همجوار باید محور قرار گیرند و سامانه ثبت اعلام کمبود تجهیزات پزشکی از سوی دانشگاه ها راه اندازی شد ه است و با استفاده تمامی دانشگاه های علوم پزشکی از این سامانه، می توان کمبودهای احتمالی را مدیریت کرد.
به گزارش یوپنا به نقل از وبدا، دکتر رضا مسائلی مشاور وزیر و مدیرکل تجهیزات پزشکی، روز گذشته در نشست با معاونین غذا و دارو و مدیران تجهیزات پزشکی دانشگاه های قطب علوم پزشکی بیان داشت: در شرایط تحریم، تمام دانشگاه ها باید به دقت، نیاز، مصرف و تهیه تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی مراکز تابعه را مدیریت و برنامه ریزی نمایند.
وی اظهار داشت: سامانه ثبت اعلام کمبود تجهیزات پزشکی برای دانشگاه ها در پورتال imed راه اندازی شده است. با استفاده از این سامانه و به شرط ورود دقیق اطلاعات، می توان کمبودها را مدیریت کرد. در این سامانه دانشگاه های قطب می توانند نیازمندی های دانشگاه ها و مراکز خود را مشاهده و نیازمندی های دانشگاه خود را وارد کنند تا در اسرع وقت این کمبودها پیگیری و جبران شود.
دکتر مسائلی افزود: دانشگاه های قطب در رسیدگی و مدیریت کمبود دانشگاه های همجوار باید محور قرار گیرند و همچنین جلسات قطب باید به صورت مدون با محوریت مدیریت تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی برگزار شود.
در ادامه این نشست مهندس محمد مهدی علاالدین، سرپرست گروه نظارت بر تامین تجهیزات پزشکی به تشرح اقدامات و برنامههای مدیریت تامین و پیشگیری از کمبودهای تجهیزات و ملزومات پزشکی پرداخت.
بر اساس این گزارش تمامی دانشگاه ها موظف شدند میزان مصرف سال ۱۳۹۶ و نیاز سال ۱۳۹۷ خود را به صورت جزیی و دقیق برای اداره کل تجهیزات پزشکی ارسال تا برنامه ریزی لازم برای تامین با مشارکت آنها انجام گیرد.