رزاقی با بیان اینکه تولید سودش کم بوده و دلالی و احتکار سودش زیاد است تصریح کرد: بانک‌ها با نگاه سرمایه داری تعاونی و … حداکثر سود را می‌خواهند.

ابراهیم رزاقی در گفتگو با دانشجو، درباره اظهارات رهبر معظم انقلاب درباره بنگاه داری بانک‌ها گفت: کار بانک‌ها جمع آوری پول و سپردن آن به دست تولید کننده برای تقویت تولید بوده و چه دلیلی دارد این حج سوءاستفاده از سپرده‌ها اتفاق بیفتد.

رزاقی با بیان اینکه تولید سودش کم بوده و دلالی و احتکار سودش زیاد است تصریح کرد: بانک‌ها با نگاه سرمایه داری تعاونی و … حداکثر سود را می‌خواهند، تمام بانک‌های ایران ورشکسته هستند وظیفه شان را به خوبی انجام نمی‌دهند، سپرده‌های مردم را به طور مستقیم و غیرمستقیم تلف کرده و تورم ایجاد می‌کنند که این به ضرر تمام سپرده گذاران خرد است.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه بانک‌ها و وام‌های کلان را به برخی افراد می‌دهند گفت: در بانک سرمایه چیزی حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان هیات مدیره اختلاس کرده اند و آقای روحانی اسم این اختلاس را به معوقه بانکداری گذاشته اند.

رزاقی در جواب سوالی که بانک‌ها می‌گویند بانک مرکزی آنان را تا حدی مجاز کرده تا بنگاه داری کند گفت: بانک مرکزی اشتباه کرده، این حد را چه کسی معیین می‌کند؟ نگاه بانک مرکزی دراقتصاد چیست؟ ۴ ماه ۳۰ میلیارد دلار داده واردات فلان چیز که هیچ کنترلی هم بر آن نیست.

ابراهیم رزاقی با بیان اینکه چه لزومی دارد بانک‌ها خصوصی بشوند؟ گفت: طبق اصل ۴۴ بانک‌ها نباید خصوصی بشوند وقتی بانک‌ها خصوصی می‌شوند یعنی چه؟ حداکثر سود در واردات و دلالی و احتکار است و بانک‌ها کجا می‌روند تولید ۲۰ درصد و بخش بیشتر تولید از درآمد نفت و دلار و ارز از خارج است. این کاملا معلوم داره چه اتفاقی می‌افتد و تخصص خیلی بالایی هم نمی‌خواهد.