دانشگاهیان باید در مشارکت پرشور انتخاباتی نقش‌آفرینی کنند
دانشگاهیان باید در مشارکت پرشور انتخاباتی نقش‌آفرینی کنند

یک استاد جامعه‌شناسی در دانشگاه پیام نور سبزوار با اشاره به اهمیت مشارکت حداکثری در عرصه انتخابات گفت: دانشگاهیان به عنوان گروه مرجع، باید برای مشارکت پرشور مردم در این عرصه سرنوشت‌ساز به رسالت اجتماعی و ملی خود عمل کنند.

به گزارش یوپنا دکتر مهدی مرادی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: دستاوردهای دانشگاه در حوزه‌های مختلف بهداشت و درمان، صنایع نفت گاز، هوافضا، دفاعی و فناوری نانو اعتماد مردم را به این نهاد علمی افزایش داده و چنانچه مردم مشارکت نخبگان دانشگاهی در صحنه انتخابات را ببینند برای حضور در این عرصه بیشتر ترغیب می شوند.

وی با اشاره به نقش جامعه دانشگاهی در عرصه‌های مختلف ار جمله انتخابات، تصریح کرد: مشارکت در انتخابات پیش رو، فرصتی طلایی برای ساختن ایران و گذر از مشکلات کنونی جامعه است.

این استاد جامعه شناسی دانشگاه پیام نور سبزوار گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند مشارکت حداکثری و پرشور آحاد مردم در انتخابات، تاثیر زیادی در تقویت و تواناسازی دولت منتخب دارد و سبب افزایش آبرو، امنیت و قدرت بازدارندگی برای کشور می شود.

دکتر مرادی افزود: قانون اساسی به عنوان میثاقنامه ملی و مذهبی، شرایط را برای اثرگذاری مردم در همه امور جامعه از طریق برگزاری انتخابات فراهم کرده است.

وی تصریح کرد: تغییر دولت‌ها فرصتی نو برای رقم زدن فصلی تازه از انتظارت و تحقق ایده ها برای ساختن میهن ایران اسلامی به شمار می رود و قوه مجریه می تواند مسیر را برای رسیدن به ایرانی آزاد و آباد هموار سازد.

وی از جامعه دانشگاهی به عنوان یکی از ارزشمندترین ذخایر معنوی و مادی جامعه یاد کرد و گفت: توسعه کیفی و مطلوب دانشگاهها و رسیدگی به فارغ التحصیلان دانشگاهی باید از سوی دولت آینده نیز مورد اهتمام جدی باشد.

دکتر مرادی با اشاره به برخی مطالبات جامعه دانشگاهی با رویکرد شعار سال “تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها” گفت: افزایش روحیه روشنگری و نشاط اجتماعی، تحول جدی در نظام دانشگاهی، رفع موانع انحصاری در تاسیس شرکت های دانش بنیان و پارک های علم و فناوری در مراکز دارای پتانسیل از انتظارت بحق جامعه دانشگاهی است.

این استاد جامعه شناسی با اشاره به برخی دیگر از انتظارات جامعه دانشگاهی از رییس جمهوری منتخب افزود: اصلاح ساختار جذب هیات علمی جوان و بومی سازی آن برای جلوگیری از فرار سرمایه انسانی به خارج کشور باید مورد توجه قرار گیرد.

وی اظهار داشت: تحول در انتصاب مدیران و اعضای هیات علمی دانشگاهها با ویژگی های کوشا، جهادی، خدوم، با کفایت و پاک که سکان مدیریت دانشگاها به دست آنها سپرده شود و اقشار دانشگاه طعم شیرین توامان عدالت و خدمت را بچشند نیز مورد انتظار است.

انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، ششمین دوره شوراهای اسلامی، دومین میان دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و نخستین میاندوره یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در روز جمعه ۲۸ خردادماه برگزار می شود.