تشدید بازرسی های بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع غذا در ماه مبارک رمضان
تشدید بازرسی های بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع غذا در ماه مبارک رمضان

معاون بهداشت از تشدید بازرسی های بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع غذا در ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش یوپنا، دکتر علی اکبر سیاری معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی  در نامه ای به روسای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور تصریح کرده است با توجه به نزدیکی حلول ماه مبارک رمضان و به منظور کنترل و پیشگیری طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا، برنامه ریزی خاص برای تشدید کنترل های بهداشتی و بازرسی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی داشته باشند.

معاون بهداشت تاکید کرده است تیم های بهداشتی بر مراکز عرضه زولبیا، بامیه، انواع شیرینی سنتی، آش و  حلیم  نظارت جدی داشته باشند.

دکتر سیاری همچنین  برنامه های کنترل و کاهش مواد دخانی به خصوص در مساجد، تکایا و نظایر آن را مورد تاکید قرار داده و از مسئولان دانشگاههای علوم پزشکی خواسته است  با به کارگیری حداکثر توان منابع انسانی و فیزیکی این ماموریتها را انجام دهند.

بر اساس این گزارش معاون بهداشت همچنین بر اجرای هوشمندانه و جدی برنامه کنترل و کاهش استعمال مواد دخانی با تاکید بر کنترل عرضه قلیان تاکید کرده است.