سه طرح ویژه در البرز اجرایی خواهد شد
سه طرح ویژه در البرز اجرایی خواهد شد

دکتر حاجی حسینی در جلسه ای که به همت گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور استان البرز با حضور رئیس این دانشگاه،معاونین،مدیران ستادی و اعضای هیات علمی برگزار شد؛ از اجرایی شدن سه طرح مرتبط با حوزه کارافرینی که به صورت ویژه در البرز پیاده سازی خواهد شد،خبر داد.

به گزارش یوپنا، مدیرکل دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه با اشاره به آغاز بکار عملیاتی چندین پروژه در حوزه کارآفرینی و ارتباط با صنعت،از پتانسیل و ظرفیتهای موجود در واحدها و مراکز دانشگاهی پیام نور سخن گفت و اذعان داشت: دانشگاه پیام نور استان البرز نیز یکی از پر پتانسیلترین مراکزی است که مورد توجه و دقت نظر مسئولان دانشگاه در حوزه های ایجاد درآمد پایدار قرار دارد.

دکتر حاج حسینی با این مقدمه از اجرایی شدن سه طرح ویژه در این زمینه در البرز خبر داد و گفت: مرکز نوآوری تجارت الکترونیک،طرح کد نویسی برای تولید انیمیشن که مختص نوجوانان میباشد و همچنین تجهیز و بروز رسانی مرکز نوآوری پیام نور کرج سه طرحی است که در این دانشگاه به انجام خواهد رسید.

مدیرکل دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت همچنین از انعقاد تفاهم نامه و قراردادهای اجرایی در حوزه توسعه روستایی،ایجاد مراکز ملی نوآوری و صنایع خلاق،مرکز نوآوری تجارت الکترونیک خبر داد که برای اولین بار در دانشگاه پیام نور اجرایی خواهد شد.

دکتر رضا حاج حسینی در پایان با اشاره به زیر ساختهای ممتاز الکترونیکی دانشگاه پیام نور ، به معرفی شبکه هوشمند ارتباطی دانشگاه پیام‌نور موسوم به «شاهد» پرداخت و ادامه داد: سامانه شاهد به عنوان بخش ارتباط هوشمنددانشگاه، سرویسها و خدمات را از طریق گوشی‌های هوشمند در اختیار دانشجویان، اعضای علمی و کارمندان دانشگاه پیام‌نور قرار می‌دهد و در حال حاضر هر یک از اعضای دانشگاه پیام نور با عضویت در این سیستم می توانند از خدماتی همچون: دریافت نمرات، آگاهی از بخشنامه‌ها و اطلاعیه‌ها، پرونده شخصی، تقویم آموزشی، دروس ترم جاری و سایر اطلاعات مورد نیاز بهره‌مند شوند.

در این نشست جلالیان رئیس دانشگاه پیام نور استان البرز نیز ضمن تقدیر از حضور مدیرکل دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه؛ضمن معرفی ظرفیتها و توانمندیهای اعضای علمی و اداری و دانشجویان و همچنین پتانسیلهای جغرافیایی و فرصتهای موجود در حوزه کارآفرینی و ارتباط با صنعت در استانی که به عنوان قطب فناوری و پژوهش شناخته میشود؛ تصریح کرد:فعالیتهای دانشگاه پیام نور استان البرز همسو با سیاستهای کارآفرینی تعریف شده و ماموریتهای محوله در مرکز نوآوری،کمیته پشتیبانی درآمدزایی،ارتباط با صنعت و هسته های کارآفرین دانشجویی به دقت مورد پیگیری این دانشگاه قرار می گیرد.

دکتر سید اسحاق جلالیان در ادامه توضیح داد: ار نتایج وصول ایده های فناور در شورای کاراد که جلسات آن به طور منظم در این دانشگاه مورد پیگیری قرار میگیرد؛ این است که هسته های فناور و کارآفرین در این دانشگاه مشغول به فعالیت هستند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان البرز در پایان سخنان خود،فعالیت شرکتهای: تعاونی البرز هیرو اسوه (تولید و پرورش زالوی طبی) شرکت تعاونی تولید وپرورش گیاهان تزئینی(بنفشه آفریقایی)،شرکت تعاونی تولید صنایع دستی و شرکت تولید آجر نسوز را ازجمله هسته های فعال در این دانشگاه معرفی کرد.